Witt WIF60SQW2 induktionskogeplade

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Wednesday, March 9, 2016
 • Witt WIF60SQW2 induktionskogeplade
  Køb kogepladen her: http://www.whiteaway.com/hvidevarer/kogeplade/induktions-kogeplade/product/witt-wif-60-sqw-2/?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=produktvideo
  Se videoens undertekster herunder:

  Hér ser du på en intelligent kogeplade, med et par fleksible zoner. Den har derudover også nogle ekstra funktioner, som du ikke vil undvære, når du først har fået dem.
  Modellen fås i tre varianter, alle 60 cm. brede. Den fås med hvidt lys og facetslebet kant. Så fås den med rødt lys og facetslebet kant, og så med hvidt lys til planlimning. Pladerne har samme funktioner, det er bare i forskellige designs.
  Den du ser hér, er med hvidt lys og facetslebet kant.

  Når du ser på pladen, så er den ret eksklusiv at se på. Designet er helt minimalistisk, uden logo, så den passer til din ovn uanset mærke. Den har et helt sort glas, hvor du ikke kan se ledninger og zoner igennem. Den registrerer automatisk hvilken zone du placerer kogegrejet på, og viser dig så hvilken betjening du skal bruge.
  Den betjenes med touch-/sliderkontrol på selve pladen, og er utrolig let at gå til.

  Kogepladen er som nævnt en induktions-plade. Dvs. at pladen via magnetisme overfører varme fra bunden af gryden, til indholdet i gryden. Man kan forsimplet sige, at bunden af gryden er varmelegemet, som så gør den utrolig hurtig til at varme ting op.
  Af ekstra muligheder har du bla. en ’koge- og tilberedningssensor’ i tre niveauer. Via en temperatursensor varmer den zonen op, så f.eks. gryden du har stående, enten er 42°, 70° eller 94° varm.
  Niveauet ved 42° er perfekt til at smelte chokolade og smør direkte i gryden.
  Niveauet ved 70° holder din mad varm, uden risiko for bakterieudvikling.
  Og ved 94° tilbereder du maden lige under kogepunktet, uden risiko for overkog.
  ’Stop-and-Go’-funktionen giver dig den mulighed at sætte tilberedningen på pause. Hvis du f.eks. har brug for at rette din opmærksomhed andre steder hen i huset, så aktivér ’Stop-and-Go’-funktionen. Så koger tingene ikke over, mens du er væk, og når du kommer tilbage, så fortsætter du bare tilberedningen, hvor du slap.
  Og har du brug for hurtigt at varme f.eks. vand op i en gryde, så kan du slå booster-funktionen til på de forskellige zoner. Kogepladen hér har booster-funktion i to niveauer. Derved får du en ekstra hurtig opvarmning.
  Du har også to ’fleksible zoner’, som forbinder to af kogezonerne, så de fungerer som én samlet. Kogezonerne kan kobles sammen hhv. som én i venstre eller højre side. Koblingen sker automatisk, hvis man placerer en gryde eller pande over to zoner på samme tid.
  Funktionen er rigtig god til større bradepander og gryder, hvor én normal zone ikke er stor nok. F.eks. kan du bruge Witt’s grillfad i støbejern, som passer perfekt til en brokoblet zone. Den er rigtig god til tilberedning af kød og grøntsager, uden at maden brænder på.
  Af andre muligheder har du bl.a. mulighed for at sætte en timer på hver af kogezonerne. Det giver dig den fordel, at du ikke får tingene til f.eks. at koge længere tid end planlagt. Zonen slukker simpelthen automatisk, når tiden er gået.
  Så du får flere rigtig gode detaljer, som er nyttige, og som du vil sætte pris på i det daglige.
  Alle programmer og funktioner for kogepladen, står naturligvis godt beskrevet i manualen.

  Indbygningsmålene for de tre forskellige modeller er ikke ens, så husk for en sikkerheds skyld at tjekke målene for den model, som du har valgt.
  Witt-kogepladerne fylder ikke meget, og kræver ikke meget luft til ventilation. Så uanset om du har ovn eller skuffer under, kan den nemt monteres.
  Men husk for en sikkerheds skyld at måle efter, både i bredden, dybden og højden, om der er plads til den valgte model hjemme hos dig.
  Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.
 • Source: https://youtu.be/LFD_X-kHTCY
Loading...

Comment